Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a publicat rezultatul evaluării directorului de la Teatrul "Oleg Danovschi" Daniela Vlădescu, manager de 7,68

ro

04 Dec, 2010 00:00 1892 Marime text
2_vladescu_-_daniela_vladescu.jpgRezultatele susţinerii proiectului de management în faţa comisiei de evaluare de către actualul director al Teatrului Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovschi", Daniela Vlădescu, au fost publicate în urmă cu două zile pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa.

Daniela Vlădescu, aflată în fruntea instituţiei de cultură constănţene, a primit, în urma analizei raportului final de activitate, nota 7,55, iar la susţinerea raportului 7,81, media finală fiind 7,68. Cele două probe au avut loc săptămâna trecută, pe 26 noiembrie. Comisia de evaluare a recomandat Consiliului Judeţean Constanţa continuarea activităţii managerului până la finalul perioadei pentru care a fost aprobat proiectul de management, adică 31 decembrie.

Menţionăm că săptămâna trecută, la momentul când am stat de vorbă cu managerul Daniela Vlădescu, aceasta ne-a declarat că nu se aşteaptă din partea comisiei de evaluare la o notă mai mare de 5, susţinând că proba de susţinere a raportului de activitate a fost aşa cum s-a aşteptat, în sensul rău al cuvântului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pilat din Pont 05 Dec, 2010 14:31 Daca facea cu Nicusor ceea ce a facut cu Nicu , ZECE lua pe linie .
  • Maria 05 Dec, 2010 08:21 Toata stima pentru aceasta femeie minunata !
  • observator 04 Dec, 2010 11:41 Mare nota! Atata evalueaza o comisie distrugerea calitatii unei Opere? Ce rusine!Luati DVD-uri, ascultati CD-uri, priviti spectacole de opera in tara si comparati unde se situeaza Constanta!Nu trebuie sa fii specialist, ca sa constati ce a fost si ce a ajuns Liricul constantean.Pana unde mai merge tovarasa in cauza cu nesimtirea si sfidarea urechilor noastre? Pe cine mai pacaleste pe la ministerul culturii?