Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razvan Murgeanu „Statiunile din sud, desprinse dintr-un film despre razboiul atomic"

ro

23 Apr, 2009 02:17 1767 Marime text
murgeanu.jpgSituaţia dezastruoasă în care se află sudul litoralului românesc, şi pe care cotidianul nostru a prezentat-o în repetate rânduri, a fost confirmată, ieri, de ministrul secretar de stat Răzvan Murgeanu.

„Am fost invitat de către primarul Mangaliei la o plimbare între Olimp şi Mangalia. Mai bine nu mă duceam. Este dezolant. Dacă nu se reuşeşte să se facă ceva de către autorităţile locale şi cele centrale, lucrurile vor duce la mult mai rău. Ce am văzut eu în sudul litoralului este asemănător filmelor americane făcute cu bani puţini, despre războiul atomic", aceasta este declaraţia secretarului de stat în MDRL, Răzvan Murgeanu, făcută ieri, în sediul Primăriei Mangalia.

Murgeanu afirmă că este impardonabil ce se întâmplă în prezent în zona de sud a litoralului, unde patronii de unităţi hoteliere şi de alimentaţie publică îşi lasă, în mod voit, proprietăţile în paragină. Murgeanu a mai declarat că lucrurile pot oricând scăpa de sub control, iar situaţia se poate remedia numai prin declararea litoralului ca zonă de interes naţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vvv 23 Apr, 2009 12:40 bine ca este mamaia mazatlanul romaniei