Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Filipescu, candidatul Pro România la președinția CJC propune realizarea unor oboare județene care se pot transforma inclusiv în Târguri de Crăciun sau Paște (galerie foto)

ro

16 Jul, 2020 00:00 3028 Marime text
  • Târgul de sâmbătă din localitatea constănțeană General Scărișoreanu este cel mai mare din județ, atrăgând mii de vizitatori și comercianți din județ și din județele limitrofe
  • Din păcate însă, condițiile actuale de comercializare sunt jalnice, nici măcar tarabe nu există
  • Răzvan Filipescu, candidatul Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța își propune să susțină producătorii locali cu proiecte concrete
  • Filipescu propune realizarea a încă două astfel de târguri/oboare, unul la Cobadin, unde acum totul se vinde pe trotuar și un altul în zona de nord a județului, care să funcționeze tot weekendul și care se pot transforma inclusiv în Târguri de Crăciun sau Paște


Târgul de sâmbătă din localitatea constănțeană General Scărișoreanu este cel mai mare din județ, atrăgând mii de vizitatori și comercianți din județ și din județele limitrofe. Din păcate însă, condițiile actuale de comercializare sunt jalnice, nici măcar tarabe nu există, vezi secțiunea foto.

Răzvan Filipescu, candidatul Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța își propune să susțină producătorii locali cu proiecte concrete.
“Trebuie să intrăm și noi odată în secolul al XXI-lea și pentru asta vă propun un proiect amplu de modernizare a acestui târg, un proiect de adaptare la un comerț civilizat, cu zone separate pentru produse diverse, produse agroalimentare și animale vii, zonă de agrement - parc, zonă de terasă cu restaurant și zone de toalete, lucruri normale în orice țară și adaptate la noile norme sanitare impuse de pandemia de COVID 19”, este de părere Filipescu.

Acesta propun de asemenea realizarea a încă două astfel de târguri/oboare, unul la Cobadin, unde acum totul se vinde pe trotuar și un altul în zona de nord a județului, care să funcționeze tot weekendul și care se pot transforma inclusiv în Târguri de Crăciun sau Paște, devenind atracții de interes pentru toți locuitorii județului, vezi secțiunea foto.
“Pentru asta candidez la Președinția Consiliului Județean Constanța, să facem bine și să facem odată lucruri normale pentru oameni.

Impreuna cu colegul meu Adrian Gobeaja, candidatul la Primăria Amzacea vom implementa acest proiect civilizat și modern”, susține Răzvan Filipescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii