Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramona Manescu, in vizita acasa

ro

26 May, 2009 02:13 1607 Marime text
Aflată în campanie electorală, în judeţ, europarlamentarul constănţean a promis că se va implica, şi în mandatul următor, în dezvoltarea proiectelor locale. 

Sfârşitul de săptămână a fost unul extrem de încărcat pentru liberalii constănţeni, organizaţia judeţeană PNL Constanţa primind vizita europarlamentarului Ramona Mănescu, candidatul PNL la alegerile pentru Parlamentul European aflându-se, pentru două zile, în judeţ. Programul celei ce a fost declarată

„Europarlamentarul anului 2008" a fost extrem de încărcat şi a inclus întâlniri multiple cu oamenii. Ramona Mănescu a discutat cu tineri şi cadre didactice din municipiul Constanţa, pe tema reformei în învăţământ. Itinerarul europarlamentarului PNL a cuprins şi localităţile Năvodari, Medgidia, Cernavodă şi Hârşova. „Judeţul Constanţa are un potenţial de dezvoltare uriaş, dacă autorităţile locale ştiu să-l exploateze", a afirmat Ramona Mănescu. Ea a  subliniat: „Fiind constănţeancă, sunt implicată direct în promovarea unui proiect european de dezvoltare a Portului Constanţa şi a localităţilor riverane Dunării, dezvoltare care poate duce la creşterea bunăstării constănţenilor şi a prestigiului judeţului în Europa".

În deplasările prin judeţ, eurodeputatul a fost însoţit de membri ai filialei PNL Constanţa: preşedintele organizaţiei, deputatul Gheorghe Dragomir, senatorul Puiu Haşotti, vicepreşedintele Gheorghe Hânsă, Ionel Chiriţă, membru al BPN al PNL, primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache, candidatul PNL Constanţa la alegerile europarlamentare, Doina Carp, şi managerii de campanie la nivel judeţean şi municipal - Ovidiu Cupşa, respectiv Andrian Mihei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii