Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puiu Hasotti "Este imoral sa se refaca Alianta DA"

ro

02 Aug, 2008 00:00 1178 Marime text

Liberalii constanteni nu cred ca refacerea Aliantei DA este posibila. Principala piedica a reunificarii fortelor de dreapta este, pentru liberali, Traian Basescu.

Tot mai multi analisti cred ca sunt semne ale unei refaceri a Aliantei DA, uniune a principalelor forte de dreapta ce a castigat alegerile generale in urma cu patru ani. Daca la centru se pare ca semnele se inmultesc, apropierea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu nu-i convinge pe liderii liberali constanteni. Senatorul PNL Puiu Hasotti crede chiar ca este exclusa aceasta re-asezare a dreptei, nu dintr-o lipsa de incredere intre PNL si PD-L, ci intre PNL si Traian Basescu. Vicepresedintele liberalilor reaminteste declaratiile liderilor democrat-liberali Emil Boc si Elena Udrea, care, cu ceva vreme in urma, sustineau ca nu stau de vorba cu Calin Popescu Tariceanu. "La randul meu, spun ca nici PNL nu sta de vorba cu PD-L, cata vreme in fruntea PD-L se afla Emil Boc si Theodor Stolojan", sustine senatorul liberal Puiu Hasotti. Acesta crede ca si politica are morala ei, iar schimburile de replici dintre PNL si PD-L, precum si acuzatiile nefondate din partea unor lideri democrat-liberali la adresa liberalilor fac imorala refacerea Aliantei.

Candidaturile liberalilor constanteni la Parlament au fost aprobate

Forurile de conducere centrale ale partidului au aprobat candidaturile propuse de organizatia judeteana a PNL Constanta pentru alegerile parlamentare din aceasta toamna. Toate cele 14 nume propuse au fost acceptate, PNL stabilindu-si, la nivelul Romaniei, in proportie de 70% candidaturile pentru Senat si Camera Deputatilor. Pentru colegiile nominale din judetul nostru, PNL a propus numai constanteni, nevenind cineva de la centru sau din alta zona geografica a tarii.

Scris de: {autor}Alexandru STANCU{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii