Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD va decide într-un BPJ dacă va face sau nu miting la Constanţa

ro

05 Dec, 2017 00:00 2429 Marime text
Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanţa se va reuni în această săptămână pentru a decide şi în legătură cu oportunitatea organizării sau participării la mitingul intitulat „Ajunge“, care va avea loc atât în Bucureşti, cât şi în ţară, potrivit anunţului făcut de secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, duminică seară, la finalul unei reuniuni informale a conducerii partidului.
 
„În cadrul BPJ vom decide, deocamdată nu pot să mă pronunţ“, a declarat Ion Dumitrache, vicepreşedinte PSD Constanţa, delegat de BPJ să se ocupe de activitatea curentă organizatorică a partidului. Alte voci din PSD Constanţa susţin că pe plan local nu va exista niciun miting.
 
Vă reamintim că secretarul general al PSD a precizat, duminică: „S-a stabilit să facem un miting şi noi, un miting de protest. Mitingul nostru nu e pentru susţinerea Guvernului, nu e pentru susţinerea lui Dragnea, a coaliţiei, a programului de guvernare, pentru că acestea au fost votate deja anul trecut de către români. Va fi un miting împotriva statului paralel şi ilegitim, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor, împotriva încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, un miting împotriva celor care consideră că din funcţiile pe care le au, nealese, pot să încalce Constituţia şi legile ţării şi să-şi constituie un grup organizat prin care decid ei ce şi cum. Este un miting care arată adevărata majoritate din România, este un miting pe care românii l-au cerut - cu acest mesaj au venit preşedinţii din judeţe“, a spus Codrin Ştefănescu, la sediul central al PSD. Potrivit acestuia, toţi cei prezenţi la şedinţa de duminică - peste jumătate dintre preşedinţii de organizaţii din ţară - au fost de acord cu organizarea acestui miting, urmând ca luni să se decidă data exactă: „Acest miting va fi organizat în Bucureşti şi în toate oraşele ţării. Adică în Botoşani, Suceava, Brăila, Constanţa, Iaşi, toate vor avea loc în aceeaşi zi, la aceeaşi oră“, a mai spus Ştefănescu.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii