Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD şi-a prezentat listele pentru parlamentare la Bucureşti

ro

01 Oct, 2016 00:00 4485 Marime text

 

Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, a prezentat, ieri, la Bucureşti, listele cuprinzând candidaţii la alegerile parlamentare din partea organizaţiei judeţene. Conducerea filialei nu mai vrea deocamdată să dezvăluie niciun nume de pe listă. Surse din partid susţin doar că printre propunerile de candidaţi ai PSD la parlamentare se vor regăsi şi „doamne, tineri şi oameni noi în politică”, iar listele vor fi prezentate după validarea lor de către Centru. Lista prezentată la centru conţinea şi numele Cătălinei Ponor, care între timp a anunţat că nu doreşte să candideze la alegerile parlamentare.
 
Conform secretarului general al PSD Constanţa, Gheorghe Donţu, filiala constănţeană a partidului îşi doreşte să propună în Parlament o miniatură a societăţii constănţene. Acest lucru înseamnă că pe liste se vor regăsi toate categoriile sociale şi profesionale. Ieri a avut loc o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PSD Constanţa, în cadrul căreia a fost discutată lista candidaţilor pentru parlamentare (14 + 7 candidaţi), iar după ce va fi validată şi de Centru, va fi dată publicităţii.
 
40 de membri ai PSD Constanţa şi-au depus intern candidaturile în vederea includerii pe listele pentru alegerile generale din 11 decembrie, ne-a declarat şi purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, Mircea Dobre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii