Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Provocare pentru premierul Dacian Cioloş Deputatul PSD Cristina Dumitrache „atentează“ la veniturile bisericilor (document)

ro

27 Feb, 2016 00:00 5362 Marime text
provocare pentru premierul dacian ciolos deputatul psd cristina dumitrache atenteaza la veniturile bisericilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Christian 28 Feb, 2016 09:28 Tocmai prin asta Occidentul subliniaza imbecilitatea romanilor. Si-au construit 18.300 de sandramale de cult, unde doneaza sume gigantice pentru a le asigura popilor luxul orbitor si sfidator fata de atata saracime existenta in tara. Ia du-te pe la usile romanilor si cere-le bani pentru constructia unei gradinite, a unei scoli, a unui orfelinat, a unui azil de batrani, sa vezi, iti da cineva vreun banut...? Dar cand se duce popa pe la usi si cere bani, i se dau cu mii de ,,saru-mana, parinte!,,... Si imnul de stat vorbeste de la sine ; prin el recunoastem singuri ca dormim somnul cel de moarte al prostiei si imbecilitatii multimilenare...
  • Victor 28 Feb, 2016 02:39 Dar de ce nu zice si nu bate cu pumnul in masa, precum Ana Pauker, deputatul Cristina Dumitrache, sa se confiste averile coruptilor condamnati ? Nu ca preotii ar fii niste sfinti. De cand este deputat, duduia asta si-a raschetat calcaiele crapate (la propriu, de vedeai greierii zburdand in cuiburi), cu care batea ulitele satelor in campania electorala si a inceput sa aiba idei ? Curios !
  • ionica 27 Feb, 2016 09:18 Felicitari acestei tinere ! Cata dreptate are .
  • ionica 27 Feb, 2016 09:03 Felicitari acestei tinere ! Cea mai buna dovada ca cei tineri vor fi cei care sa aduca schimbari pozitive societatii noastre .