Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de HCLM iniţiat de PMP Compensarea chiriei datorate de Primăria Constanţa către Eden, urmare a deteriorării monumentului „Casa Ion Bănescu“ (document)

ro

26 Apr, 2017 00:00 6089 Marime text
Partidul Mişcarea Populară a depus, ieri, un proiect de hotărâre de Consiliu Local, ai cărui iniţiatori sunt consilierii locali municipali Alexandru Zabara, Cătălin Papuc şi Secil Cantaragiu. Proiectul se referă la compensarea chiriei datorate de Primăria Constanţa către SC Eden SRL, ca urmare a deteriorării monumentului istoric „Casa Ion Bănescu“.
 
Astfel, vor fi compensate sumele datorate de Primăria Constanţa către societatea amintită, societate care, din primele analize, se pare că se face vinovată pentru deteriorarea monumentului istoric „Casa Ion Bănescu“. În acest mod, nu vor mai fi cheltuiţi bani publici pentru reabilitarea monumentului, iar cei vinovaţi vor suporta cheltuielile. Proiectul de hotărâre se va regăsi pe ordinea suplimentară a şedinţei de Consiliu Local din data de 27.04.2017.
 
Vă reamintim că în imobilul situat pe bulevardul Tomis nr. 110 îşi desfăşoară activitatea Serviciul de Taxe şi Impozite al Primăriei Constanţa, sens în care municipalitatea plăteşte o chirie pentru deţinerea spaţiului (18.000 de euro/lunar), iar imobilul respectiv este proprietate a SC Eden SRL.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul de hotărâre depus de consilierii Partidului Mişcarea Populară.
 
Citeşte şi:
 
Situaţia legată de ”Casa Bănescu” din Constanţa discutată în următoarea şedinţă de Consiliu
 
Eden SRL invocă un cutremur produs ulterior 
Cine a afectat structura de rezistenţă a sediului Şcolii Populare de Arte? (documente+galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii