Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul dintre Dutu si Comanici s-a mutat la tribunal

ro

07 Oct, 2008 00:00 905 Marime text
1223322016.jpg

Procesul de calomnie intentat de deputatul Stelian Dutu fostului vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Radu Comanici, s-a mutat la tribunal, dupa ce acesta din urma a facut recurs impotriva hotararii primei instante.

In decembrie anul trecut, Judecatoria i-a dat castig de cauza lui Stelian Dutu si a hotarat ca Radu Comanici trebuie sa-i plateasca deputatului daune morale in valoare de 15.000 lei, pentru prejudiciile de imagine aduse deputatului. Asa cum aratam intr-o editie anterioara, peremistul Radu Comanici a fost facut din vorbe de Stelian Dutu, vorbe care i-au apartinut chiar fostului vice al CJC, care l-a denigrat in public pe parlamentarul constantean. Reamintim, pentru cei care nu sunt pasionati de politica, faptul ca Radu Comanici a fost exclus din partid cu putin timp inainte de alegeri, iar de curand, a fost invitat sa candideze pe listele PRM, pentru un fotoliu de senator, in Colegiul uninominal nr. 1. Radu Comanici a fost gasit bun de plata de catre prima instanta de judecata pentru o serie de afirmatii jignitoare, binecunoscute, de altfel, pe care acesta le facea la adresa deputatului Dutu in particular, dar mai ales in public, in cadrul conferintelor de presa pe care le sustinea pe vremea cand era presedinte al filialei judetene PRM Constanta. Printre expresiile sale uzuale la adresa deputatului Dutu s-au numarat cele precum "Piticul electrocutat", "Piticul erotic" sau "Stelica aia mica".

Dutu: "Nu am emotii"

Deputatul Stelian Dutu este decis sa mearga inainte in demersul sau de a-si gasi dreptatea, mai ales ca Radu Comanici a continuat sa vorbeasca in public in acelasi mod si dupa aflarea deciziei primei instante, cand a declarat ca abia asteapta sa mature salile de judecata cu parul cret al deputatului. "Nu voi face niciun pas inapoi. Nu am nevoie de banii acestui personaj, insa vreau sa arat ca dreptatea este de partea mea. Nu am nicio emotie in legatura cu finalul acestui proces", ne-a declarat Stelian Dutu. Un nou termen in proces va avea loc chiar saptamana aceasta.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii