Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Florin Mitroi, despre showroom-ul Cardinal Motors „Proiectul reprezintă cea mai puternică investiţie din localitate"

ro

14 Jan, 2012 00:00 3570 Marime text
07_cardinal_motors.jpgInvestiţia de 18 milioane de euro va aduce localităţii Valu lui Traian locuri de muncă, dar şi bani la bugetul local

Dealerul auto Cardinal Motors reia lucrările la complexul auto din localitatea Valu lui Traian, suspendate acum doi ani. Proprietarul firmei distruitoare, Ioan Precup, a precizat pentru Mediafax că anul acesta va deschide centrul de vânzare şi servicii pentru mărcile Volkswagen şi Audi, în urma unei investiţii de 18 milioane euro. Suprafaţa totală a complexului auto este de 60.000 de metri pătraţi. Potrivit reprezentantului firmei, complexul auto reprezintă cel mai mare proiect de acest gen din România, aşa că autoritatea locală de la malul mării are cu ce se mândri, mai ales la vreme de criză. Lucrările de finalizare a centrului sunt programate pentru al doilea semestru al acestui an. La complex vor lucra aproximativ 70 de angajaţi. Fiecare dintre cele două mărci vor beneficia de câte un showroom, spaţii pentru recepţie, spălătorie, ateliere de mecanică, tinichigerie, vopsitorie şi ITP. Vor fi amenajate şi aproximativ 700 de locuri de parcare şi spaţii verzi, care se vor întinde pe o suprafaţă de peste 22.000 de metri pătraţi. Ioan Precup a mai declarat pentru Mediafax că proiectul este în prezent finalizat în proporţie de 80%. Construcţia a început în 2008, dar din cauza unor dificultăţi legate de finanţare a fost amânată finalizarea cu cel puţin doi ani. „Orice investiţie, orice societate pe raza comunei înseamnă locuri de muncă, dar şi atragerea de taxe şi impozite la Consiliul Local. Proiectul celor de la Cardinal Motors reprezintă cea mai puternică investiţie din localitate", a declarat primarul din Valu lui Traian, Florin Mitroi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii