Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Navodari in „Top 5" al edililor PSD

ro

11 Feb, 2010 04:20 1825 Marime text
3_fata.jpgIntenţia unora de a organiza un referendum pentru înlocuirea primarului oraşului Năvodari, Nicolae Matei, nu-l sperie pe edil.

Invitat la o emisiune la Radio Sky, şeful administraţiei năvodărene a afirmat că demersul privind organizarea unui referendum pentru înlocuirea sa din funcţie „este precum ameninţi ursul cu urzica" mai ales că „se lucrează haotic".

Siguranţa primarului Nicolae Matei vine şi din altă parte. El susţine că a făcut un sondaj, iar rezultatul: „stau cel mai bine la intenţia de vot a năvodărenilor". Mai mult chiar, edilul năvodărean a afirmat că, în urma altui sondaj de opinie care s-ar fi făcut la nivel de judeţ, din totalul celor 43 de primari sociali-democraţi existenţi, el ar sta foarte bine. „Sunt printre primii cinci primari PSD din judeţ la capitolul intenţie de vot", susţine Nicolae Matei şi asta în condiţiile în care recunoaşte că „mai ţip, mai ridic tonul, sunt un primar autoritar".

În concluzie, Matei stă liniştit şi „n-are emoţii" pentru nici un referendum pentru că „n-au motive să-l pornească". „Îi caut pe acasă pe cei care semnează şi o să-i ajut să trăiască mai bine. Voi demonstra că voi fi cel mai bun primar pe care l-a avut Năvodariul", a concluzionat, mai în glumă, mai în serios, primarul PSD Nicolae Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii