Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Tuzla se muta azi, in casa noua

ro

10 Mar, 2010 04:07 2724 Marime text
tuzla_primar_constantin_micu_03.jpgAparatul de specialitate al Primăriei Tuzla şi Consiliul Local al comunei, îşi vor desfăşura activitatea, începând de astăzi, într-un sediu nou.

Noul sediu administrativ este situat în centrul localităţii, în zona sensului giratoriu şi peste drum de vechiul sediu. Primarul Constantin Micu ne-a declarat că este mulţumit de faptul că autoritatea locală îşi va desfăşura activitatea într-un spaţiu civilizat. Precizăm că lucrările de construire a acestui imobil au fost demarate în 2008, investiţia fiind finanţată de la bugetul local. Potrivit edilului comunei, construcţia unei primării noi a fost necesară întrucât imobilul în care administraţia locală şi-a desfăşurat până acum activitatea, era vechi şi impropriu, fiind şi foarte aglomerat. Constantin Micu a precizat că investiţia s-a ridicat la aproximativ 15 miliarde de lei vechi, imobilul fiind dotat cu 12 săli pentru compartimentele şi serviciile primăriei, dar şi cu un lift pentru persoanele cu dizabilităţi. De asemenea, noul sediu administrativ are în dotare şi o parcare încăpătoare. Primarul ne-a declarat că în perioada imediat următoare va organiza un ceremonial religios pentru sfinţirea noii primării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mikaela 19 Jun, 2010 16:24 va rog daca se poate un nr de telefon de la primaria din tuzla pentru un asunt urgent. va multumesc