Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria începe miercuri licitaţiile pentru pachetele bătrânilor

ro

14 Feb, 2011 02:11 1715 Marime text
primarie_pachete_pachete_batrani_pensionari.jpgLa o zi după ce primarul Radu Mazăre anunţa priorităţile municipalităţii pentru anul în curs, susţinând că pentru pachetele cu alimente care se distribuie bătrânilor se plătesc 130 de miliarde de lei vechi, echivalentul a aproximativ trei milioane de euro, pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice a apărut anunţul privind licitaţiile electronice care se vor desfăşura în această lună pentru achiziţia de produse alimentare, pui, ulei, zahăr, făină şi orez pentru 376.000 de pachete.

Aşa cum arată anunţul din SEAP postat la categoria „licitaţii electronice proceduri offline", contractul pentru achiziţia de produse alimentare va fi defalcat pe loturi prin încheierea acordurilor cadru de furnizare pentru fiecare lot în parte, procedura de achiziţie fiind licitaţie deschisă. Pentru fiecare dintre loturile privind achiziţia de pui congelaţi, ulei pentru gătit, zahăr tos şi făină de panificaţie, licitaţia electronică va începe pe 16 februarie, de la ora 14.00. Menţionăm că anunţul de participare pentru achiziţia de produse alimentare a fost publicat în SEAP încă din 15 decembrie 2010.

Şi anul acesta, la fel ca în 2010, pensionarii constănţeni cu pensii până în 600 de lei beneficiază de pachete cu alimente de opt ori pe an.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii