Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria cauta firma pentru panouri electorale

ro

20 Oct, 2009 03:16 1374 Marime text
panotaj.jpgPentru că alegerile prezidenţiale bat la uşă, municipalitatea constănţeană a început să se mişte cu paşi destul de repezi. Potrivit invitaţiei numărul 231255, Primăria Constanţa este în căutare de firmă care să realizeze, contra unei sume de 184.893,53 de lei, lucrări de montare - demontare panouri de afişaj electoral şi amenajare secţii votare pentru alegerea preşedintelui.

Anul trecut, SC New Vision Construct SRL a fost societatea care s-a ocupat de derularea celor două contracte pentru alegerile locale din iunie 2008 şi parlamentarele din noiembrie.

Cei interesaţi să „pună mâna" pe un contract substanţial, pentru care nu e necesar un efort îndelungat, îşi pot depune oferta până pe 27 octombrie. Potrivit datelor caietului de sarcini, termenul limită de preluare a contractului de achiziţie publică este 10 decembrie, începând cu data de la care se primeşte ordinul de începere a lucrărilor. Criteriul pe baza căruia va fi atribuit contractul este acelaşi, preţul cel mai scăzut, participanţii fiind nevoiţi să depună şi o garanţie de participare de 3.000 de lei.

Anul trecut, pentru alegerile din 1 iunie, SC New Vision Construct SRL a fost societatea care, pentru 44.778,98 de lei, s-a ocupat de panotajul electoral, de altfel singura societate care şi-a depus oferta. Peste câteva luni, la alegerile parlamentare din noiembrie 2008, tot SC New Vision Construct SRL a fost firma desemnată câştigătoare, de această dară fiindu-i acordat un contract mult mai mare, de 147.639,47 de lei. De altfel, şi la această licitaţie, SC New Vision Construct SRL a fost singura firmă care a venit cu ofertă. Nu ar fi exclus ca, şi la aceste alegeri, aceeaşi societate desemnată câştigătoare anul trecut să aibă norocul să ia încă un contract de la municipalitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii