Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis „Jos mâinile de pe DNA!”

ro

02 Feb, 2017 11:10 1963 Marime text



Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, preşedintele Klaus Iohannis a criticat în termeni duri atitudinea autorităţilor vizavi de incidentele petrecute la manifestaţiile de ieri seară, din Piaţa Victoriei. 
 

Sunt foarte impresionat de amploarea acestor manifestaţii şi de faptul că romanii au înţeles despre ce este vorba legat de modificarea Codului Penal şi al Codului de Procedură Penală. Aceste demonstraţii au fost unele eminamente pasnice. Românii s-au adunat în număr foarte mare, asta după ora 22.00, când un grup de demonstranţi violenţi au spart protestul A fost evident pentru troţi că românii au demonstrat în mod paşnic. Demonstranţii au venit pentru a strica demonstraţia din Piaţa Victorieie. Felul în care a acţionat Jandarmeria mă nemulţumeşte foarte mult. În loc să-i izoleze pe aceştia acolo unde s-au adunat, i-au lăsat liberi să se amestece printre demonstranţii paşnici, punând în pericol sănătatea şi viaţa românilor simpli care s-au dus să demonstreze în mod paşnic”, a declarat Klaus Iohannis. 


De asemenea, şeful statului a precizat că jandarmii i-au lăsat în mod deliberat pe manifestanţii violenţi să strice demonstraţia paşnică din Piaţa Victoriei. 

Klaus Iohannis a făcuit o declaraţie şi în ceea ce priveşte zvonurile potrivit cărora s-ar dori reorganizarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 

„Jos mâinile de pe DNA”, a precizat Klaus Iohannis.  


Surtsa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii