Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Palaz omagiaza eroii de Ziua Marinei

ro

14 Aug, 2010 00:00 964 Marime text

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz  participă în aceste zile la manifestările prilejuite de Ziua Marinei Române. Astfel, astăzi, prefectul judeţului depune o coroană de flori la monumentul Marinarului Necunoscut, ca omagiu adus eroilor marinari căzuţi la datorie de-a lungul timpului.

Mâine va fi prezent la festivităţile organizate de Statul Major al Forţelor Navale la Comandamentul Flotei. „Ziua Marinei Române este sărbătoarea de suflet a tuturor celor care îşi unesc destinul cu apele, un prinos adus Sfintei Maria, protectoarea marinarilor români şi, în acelaşi timp, o sărbătoare a Constanţei. Cu această ocazie, îmi exprim întreaga preţuire pentru eroii marinari şi îmi reînnoiesc profundul omagiu pentru cei care nu mai sunt printre noi şi care astăzi şi-ar fi etalat măiestria militară: locotenent Liviu Antim, maistru militar clasa a II-a Florin Claudiu Cişmaşu, maistru militar clasa a II-a Cătălin Rădoi, maistru militar clasa a III-a Băduţ Papuc, Fruntaş Constantin Vlăduţ Sărman, fruntaş Marius Cătălin Chioveanu, fruntaş Cosmin Furtună şi soldat Cosmin Florescu“, a declarat prefectul Claudiu Palaz. 

„Sărbătoarea Marinei Române este dublată de un alt eveniment de anvergură al marinei militare române, şi anume asumarea comenzii grupării navale BLACKSEAFOR de către Forţele Navale Române, moment ce îmi oferă prilejul de a le ura mult succes în această misiune în care cu siguranţă îşi vor confirma valoarea şi profesionismul acumulate în decursul celor 150 de ani de experienţă“, a mai adăugat Claudiu Palaz. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii