Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Predoiu - Am primit sarcina să elaborez un proiect de introducere a soluțiilor CCR în corpul Codurilor penale

ro

19 Feb, 2017 18:14 2035 Marime text
Cătălin Predoiu spune că a primit din partea PNL sarcina de a elabora un proiect de introducere a soluțiilor Curții Constituționale în Codurile penale.  

„Am primit din partea PNL sarcina să elaborez un astfel de proiect de introducere a soluțiilor Curții Constituționale în corpul celor două Coduri, ca să aliniem legile la deciziile CCR și la Directiva europeană privind drepturile omului și garanțiile procesuale.
 
O să asamblăm, la începutul săptămânii viitoare, un grup de lucru care sperăm ca în şapte - zece zile să finalizeze acest proiect, oricum estimez că ne vom mișca mai repede decât Ministerul Justiției. (...) După ce o să avem un text de lucru, ne vom întâlni în primul rând cu partidele din Opoziție pentru a purta un dialog pe acest proiect, dar nu excludem nici discuțiile cu PSD, pentru că avem tot interesul să fie o lege bună și să nu fie pretext pentru a introduce în legi tot felul de inovații care de fapt urmăresc interese personale”, a declarat Cătălin Predoiu, citat de Agerpres.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii