Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponor nu mai candidează, dar rămâne membru PSD

ro

07 Oct, 2016 00:00 2474 Marime text
Chiar dacă a spus „Nu” unei candidaturi la alegerile parlamentare, Cătălina Ponor este în continuare membru PSD Constanţa. Informaţia ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al filialei judeţene, deputatul Mircea Dobre.
 
Multipla campioană olimpică Cătălina Ponor, legitimată la secţia de Gimnastică a Clubului Sportiv Farul, a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe contul său de Facebook, că a refuzat propunerea Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa de a candida la alegerile parlamentare din acest an pe un loc eligibil pentru Camera Deputaţilor.

„Răspunsul meu a fost... NU”, a scris Cătălina Ponor pe o reţea de socializare, în replică la informaţia de presă care a plecat din surse oficiale ale Organizaţiei Judeţene Constanţa a PSD ce anunţa faptul că multipla campioană constănţeană a primit un loc eligibil pe lista de candidaţi ai PSD pentru Camera Deputaţilor.

Un val de comentarii negative au fost postate pe pagina sportivei, după ce a apărut informaţia despre intrarea sa în politică. Purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Mircea Dobre, s-a declarat, la acel moment, dezamăgit de atitudinea celor care i-au adresat jigniri Cătălinei Ponor, pe o reţea de socializare, şi a pus refuzul acesteia pe seama presiunii la care a fost supusă sportiva în ultimele două zile.
 
„Comportamentul unor persoane este intolerabil. Cătălina Ponor nu merita să fie jignită. Este regretabil ce s-a întâmplat în mediul online şi cu siguranţă această presiune publică a determinat-o să anunţe că nu o interesează să candideze”, a declarat Dobre.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii