Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

politicscan.ro Iohannis sparge ușile PNL

ro

19 Nov, 2015 00:00 2566 Marime text


Mare zarvă la liberali zilele astea. Cum să susțină ei un guvern de tehnocrați, apolitici și să nu-și poată băga niciun om de partid în cabinet, nici măcar pe funcții mai mici de secretari de stat sau directori de agenții? Cum să susțină o echipă care stă pe un munte de funcționari loiali adversarului lor, PSD?

Pe deasupra, Iohannis, cel care le-a băgat pe gât formula tehnocrată, cu Cioloș în frunte, le mai cere și să se reformeze. Până la urmă, ce Dumnezeu înseamnă reforma partidelor, de care se tot vorbește de ani de zile, fără să înțeleagă nimeni la ce se referă? Au vrut cetățenii criterii de integritate? Le-au fost date. Au vrut capete de urmăriți penal? Li s-au dat: Vosganian, Chiuariu, Motreanu, Scutaru și, probabil vor mai urma și alții. Ce reformă mai vrea Iohannis?

Adevărul e că reforma partidelor înseamnă nu doar ”curățarea locului”, ceea ce, oricum, face DNA, înseamnă și deschiderea porților către societate. Înseamnă, carevasăzică, sânge proaspăt, oameni noi, competenți, integri, care n-au mai făcut politică, dar care pot aduce un suflu nou în politică.

Articolul integral îl puteți citi pe politicscan.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii