Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL va avea opt vicepreşedinţi şi opt preşedinţi regionali. Liderii de organizaţii speciale vor avea drept de vot în filialele judeţene

ro

10 Mar, 2017 00:00 1376 Marime text
Modificările aduse Statutului Partidului Naţional Liberal au fost adoptate de Consiliul Naţional de Coordonare, cu o largă majoritate, înregistrându-se 14 voturi împotrivă şi 15 abţineri.
 
Iată care sunt cele mai importante modificări la Statutul formaţiunii politice:
- PNL va avea patru paliere de conducere: Convenţia Naţională, redenumită Congres - forul suprem, Consiliul Naţional - organismul de dezbatere politică şi de decizii, care se reuneşte ori de câte ori este nevoie, Biroul Politic Naţional - for în care se iau toate deciziile majore şi din care fac parte aleşii la congres, liderii judeţeni, foştii preşedinţi ai PNL, liderii grupurilor parlamentare şi ai organizaţiilor speciale şi Biroul Executiv - pentru problemele curente.
 
-  Biroul Executiv va fi format din preşedinte, un secretar general, patru prim-vicepreşedinţi pe domenii, aleşi uninominal de CNC, opt vicepreşedinţi pe domenii, care vor coordona comisiile de specialitate, aleşi direct în CNC şi care sunt incompatibili cu orice altă funcţie în partid, opt preşedinţi regionali, aleşi de delegaţi doar din regiunea respectivă, 16 membri aleşi de CNC, care pot fi preşedinţi de filiale, aleşi pe listă.
 
-  Structurile la nivel judeţean rămân aceleaşi iar preşedinţii de organizaţii speciale vor avea drept de vot în organizaţiile judeţene.
 
Convenţia Naţională a PNL a fost convocată pentru 17 iunie.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii