Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecere mai ieftina pentru Mariana Mircea? Consilierii propun ca banii pentru Zilele Orasului Cernavoda sa mearga la sinistrati

ro

11 Aug, 2010 01:59 2888 Marime text
Mariana_Mircea.jpgConsilierii locali ai oraşului Cernavodă ar putea propune, în cadrul şedinţei extraordinare pe care au programat-o astăzi, ajutorarea familiilor ale căror case au fost afectate de inundaţiile din această vară.

Consilierii cernavodeni s-au gândit să propună realocarea celor 500 milioane lei vechi, prevăzuţi în buget pentru organizarea Zilelor Oraşului Cernavodă, pentru ajutorarea cernavodenilor ce locuiesc în centrul localităţii, care a fost inundat de ape în urmă cu aproximativ o lună. Astfel, locuitorii cărora le-a intrat în casă apa şi le-a stricat mobilierul sau aparatura electrocasnică ar putea primi un sprijin de până la 20 de milioane de lei vechi, în funcţie de gravitatea situaţiei, ne-a declarat consilierul local Dumitru Chivu. Viceprimarul Floriean Hristea a confirmat că aleşii locali au discutat despre această posibilitate, care ar putea fi supusă la vot în cadrul şedinţei de astăzi. Cu alte cuvinte, banii programaţi să fie cheltuiţi pe spectacolele de Sfântă Mărie, organizate la iniţiativa primarului Mariana Mircea, ar putea fi folosiţi într-o cauză mai nobilă. Potrivit viceprimarului Hristea, administraţia locală va rămâne, pentru organizarea serbării, cu fondurile provenite de la sponsori. Aşa cum relatam în ediţia de ieri, deşi este criză şi majoritatea suntem înclinaţi să facem economii, administraţia locală din Cernavodă nu renunţă la petrecerea dată de Zilele Oraşului. În acest week-end, la Cernavodă vor fi trei zile şi trei nopţi de distracţie, iar primarul Mariana Mircea va avea un motiv în plus să petreacă, pentru că-şi sărbătoreşte şi onomastica. Surse de pe plan local ne-au declarat că la primărie se fac pregătiri intense. În fiecare seară, după ora 17.00, membrii corului alături de care a cântat şi primăriţa, se pun pe repetiţie. Nu se ştie deocamdată dacă Mariana Mircea va fi şi de această dată guest star.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii