Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 590 de scări de bloc din municipiul Constanța au fost dezinfectate de voluntarii Asociației eTREZIREA, coordonată de Horia Constantinescu

ro

09 Apr, 2020 00:00 3515 Marime text


Asociația eTREZIREA se implică în acțiuni de dezinfectare a spațiilor comune de locuit, a mobilierului urban, a echipamentelor de joacă și oriunde sunt solicitați.  În municipiul Constanța există 4.595 de scări de bloc și 804 lifturi.

“Acțiunea noastră a continuat și zilele acestea, ajungând la un număr de 595 de scări de bloc dezinfectate. Fac precizarea că folosim substanțe autorizate și suntem sprijiniți de două societăți comerciale de profil, pentru a avea tot necesarul. De asemenea, voluntarii noștri sunt pregătiți în fiecare zi, înaintea fiecărei acțiuni.
De curând am achiziționat și un spălător cu presiune, motorizat, cu care vom începe și acțiunea de curățare a aleilor aferente fiecărei scări, pentru a sprijini combaterea contaminării. Aș aprecia să putem comunica cu toți cei implicați, pentru a nu ne suprapune. Am citit de curând din presă, că ar fi demarat și primăria Constanța o acțiune similară, pe care o salut, dar aș fi apreciat să ne putem stabili zonele “de atac”, pentru a acoperi tot orașul”, spune șeful adjunct suspendat al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Horia Constantinescu.
Vă reamintim că Horia Constantinescu și-a lansat, pe 6 martie, candidatura ca independent la funcția de primar al municipiului Constanța, sub sloganul “eTrezirea”, după ce în februarie a demisionat din PSD, solicitând și suspendarea, în timpul campaniei electorale, din funcția deținută la CJPC Constanța. Săptămâna trecută, șeful adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC), Horia Constantinescu, suspendat din funcție, la cerere, pe perioada campaniei electorale pentru că și-a anunțat candidatura ca independent la Primăria Constanța a solicitat încetarea suspendării, în actuala situație de răspândire a infectării cu coronavirus fiind nevoie de comisari care să efectueze acțiuni de control.
 
Citește și:

Horia Constantinescu - „Peste 100 de asociații de proprietari ne-au solicitat ajutorul. Am cunoscut și o Constanță pedepsită, ruptă de realitate și neracordată la utilități!”

Horia Constantinescu “Am demarat acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc acolo unde am fost solicitați de reprezentanții asociațiilor de proprietari”

Horia Constantinescu - „Asociația eTREZIREA se implică în acțiuni de dezinfectare a spațiilor comune de locuit, a mobilierului urban, a echipamentelor de joacă și oriunde suntem solicitați”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii