Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1.500 de oameni au fost alături de Ovidiu Brăiloiu la lansarea de la Eforie Sud (Galerie foto)

ro

22 May, 2012 00:00 1986 Marime text
eforie1.jpgDupă ce, sâmbătă, aproximativ o mie de oameni au participat la evenimentul de lansare a candidaturii pentru un nou mandat la Primăria Eforie a social-democratului Ovidiu Brăiloiu, eveniment derulat în Eforie Nord, duminică a venit rândul locuitorilor din Eforie Sud să-şi susţină candidatul. În acest sens, peste 1.500 de cetăţeni au fost prezenţi la Teatrul de Vară din localitate.

Lansarea a debutat cu un concert susţinut de Ionuţ Galani, Mircea Cazan şi formaţia Vank. Ulterior, Ion Ovidiu Brăiloiu a prezentat echipa de consilieri USL pentru administraţia locală din Eforie şi a vorbit despre priorităţile viitorului mandat de edil-şef. Astfel, aspirantul la un nou mandat de primar a menţionat proiectul privind realizarea unui parc în zona Cazino, în Eforie Sud (proiect deja aprobat), reabilitarea falezelor din Eforie (de asemenea, aprobat), continuarea construirii de locuinţe pentru tineri şi a locuinţelor sociale, construirea unei case de cultură, dar şi a unei grădiniţe cu program prelungit, în Eforie Nord.

„Pentru Eforie, aceste alegeri sunt foarte importante. Avem o şansă cu care nu ne-am mai întâlnit în ultimii ani. La Bucureşti avem Guvern USL, condus de preşedintele PSD, Victor Ponta. Consiliul Judeţean Constanţa este condus tot de USL, prin Nicuşor Constantinescu. La Eforie, situaţia este aceeaşi, cu un primar USL şi cu un Consiliu Local majoritar USL. Este important să mergem în aceeaşi formulă în continuare. Eforie va avea şansa de a se dezvolta şi va avea susţinere de la nivelul Guvernului, cum nu a avut niciodată în ultimii ani", a afirmat Brăiloiu.

Alături de primarul Ovidiu Brăiloiu au fost, în cadrul lansării, senatorii Alexandru Mazăre, Nicolae Moga, Puiu Haşotti şi Mircea Banias, deputatul Eduard Martin, dar şi candidaţii la mandatele de consilieri judeţeni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii