Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pesedistii constanteni pregatesc alegerile in judet Cristinel Dragomir vrea sa vada cine il voteaza

ro

15 Apr, 2010 03:04 1562 Marime text
cap_4.jpgSăptămâna viitoare, şefii organizaţiilor de colegiu ai PSD Constanţa se vor întruni într-o şedinţă pentru a pune la punct detaliile pentru organizarea alegerilor în judeţ. Până la 30 iunie, social-democraţii constănţeni trebuie să finalizeze alegerile în teritoriu şi să-şi aleagă şi noua conducere la nivelul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa.

Luni seara, liderul PSD, Victor Ponta, a vorbit despre faptul că partidul şi-a propus să finalizeze recensământul membrilor săi până în iulie. Practic, până la această dată, toate organizaţiile din ţară trebuie să-şi aleagă noile conduceri.

membrii_psd_14.jpgSecretarul executiv al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, ne-a declarat că recensământul despre care a pomenit preşedintele partidului se va face oricum, odată cu alegerile de la nivelul fiecărei organizaţii locale. „Până în prezent avem 14.000 de membri în partid care au carnete". Cât despre pregătirile care se fac pentru organizarea alegerilor în judeţ, mai ales că suntem deja la mijlocul lunii aprilie, secretarul general al PSD Constanţa ne-a declarat că săptămâna viitoare va avea loc o şedinţă cu şefii de organizaţii de colegii, unde se va stabili cadrul în care se vor organiza alegerile. „Le transmitem normele pentru organizarea generală, le-am şi făcut un îndrumar ca să nu mai existe discuţii că nu au avut cadrul în care să se desfăşoare. Vom face alegeri la nivelul fiecărei organizaţii, după care, la sfârşitul lunii iunie, se vor organiza alegerile şi la nivel judeţean. Încă nu ştim data exact, termenul limită este 30 iunie".

De asemenea, fiecare organizaţie locală îşi va desemna delegaţii care vor participa la Conferinţa Judeţeană de Alegeri.

Chiar dacă la începutul acestui an se vehicula ba faptul că ar demisiona din PSD, ba că ar vrea să candideze pentru o funcţie de vicepreşedinte, secretarul executiv al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa ne-a declarat că va candida pentru aceeaşi funcţie pe care o deţine în prezent. „În 2008 am fost desemnat secretar executiv după ce Petre Stancă a fost exclus din partid, nu am fost practic votat. La aceste alegeri am să văd cine mă votează, cine mă susţine", a susţinut Dragomir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii