Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„PDL rămâne a doua forţă politică din judeţ!" Chiru nu vrea să facă parte din Consiliul lui Mazăre

ro

13 Jun, 2012 02:06 1201 Marime text
Christian Gigi Chiru a anunţat în cadrul unui briefing post electoral că renunţă la mandatul de consilier în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa. Fostul candidat ApC la Primăria municipiului Constanţa a precizat însă că va susţine proiectele benefice oraşului prin reprezentanţii partidului în CLM.

Chiru a explicat că nu vrea să facă parte din administraţia Mazăre, pentru a nu valida deciziile proaste ale acesteia. „Voi trimite, în schimb, specialişti în Consiliul Local, care să susţină proiectele bune pentru oraş", a specificat Chiru.

Fostul aspirant la mandatul de primar al Constanţei a mai spus că a pierdut o bătălie, nu războiul, dar şi că nu a obţinut procentul dorit. „Nu este un procent care să mă mulţumească, dar ne încadrăm în media naţională, este un moment de reoganizare pentru partid, nu mă gândesc să demisionez", a comentat Gigi Chiru.

De asemenea, el a afirmat că proiectul Primăria Constănţenilor va merge mai departe în aceeaşi formulă şi clădire, dacă proprietarul va permite acest lucru, dacă nu, în alt amplasament.

Candidatul ApC la funcţia de primar al Constanţei speră ca municipalitatea să preia programul „Constanţa, capitală culturală europeană" şi să-l fructifice în favoarea oraşului.

Explicând costurile campaniei sale electorale, Chiru a declarat că valoarea acesteia nu depăşeşte 100.000 de euro şi consideră că reprezintă doar 10% din valoarea campaniei duse de actualul primar.

Totodată, Christian Gigi Chiru a mulţumit celor 18.000 de constănţeni care l-au votat şi le-a cerut scuze acelora care au fost deranjaţi în numele său, total eronat, de campaniile agresive duse de ceilalţi candidaţi. „Practic, în ultimele două săptămâni, am fost ţinta atacurilor murdare ale contracandidaţilor care s-au luptat cu mine, de parcă eu aş fi fost primarul Constanţei. Sigur că m-am simţit şi onorat în aceeaşi măsură că m-au perceput ca pe adevăratul adversar. Din păcate, s-au consumat energii inutile în lupta cu mine şi nu în cea adevărată, cu Mazăre", a conchis Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii