Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Medgidia „Iordache vrea să-i facă balta cadou lui Butnaru"

ro

13 Oct, 2010 03:03 2186 Marime text
Biroul de presă al organizaţiei PDL Medgidia a remis redacţiei un comunicat de presă în care susţine că primarul municipiului, Marian Iordache, ar intenţiona să-i ofere o baltă cunoscutului afacerist Marian Butnaru - consilier local.

„În data de 11 octombrie 2010, dl. Iordache Marian a convocat şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia, cu 3 puncte pe ordinea de zi, pentru data de 14 octombrie 2010. Marţi, 12 octombrie 2010, primarul Marian Iordache a anunţat că şedinţa extraordinară se va ţine pe data de 15 octombrie 2010, cu 4 puncte pe ordinea de zi. Cel de al 4-lea punct, conform zvonurilor pnl-iste, este celebra baltă pe care Marian Iordache vrea să i-o facă cadou consilierului Marian Butnaru. (..) Tot bârfele pnl-iste spun că acum dl. Butnaru acţionează asupra consilierilor PNL Dan Ionel şi Teodorescu Ştefan, promiţându-le o primă super specială dacă dau un vot pozitiv acestui proiect. Amintim că la şedinţa ordinară din 29 septembrie 2010, cei 2 consilieri PNL au votat împotriva lăcomiei colegului lor de partid. Dat fiind cele menţionate mai sus, ne întrebăm: Îşi vor menţine votul cei 2 consilieri sau îşi vor călca pe demnitate şi vor accepta prima specială promisă de Butnaru?", se arată în comunicatul de presă al PDL Medgidia.

Iordache: „Licitaţia va fi transparentă"

Primarul Marian Iordache a afirmat că în şedinţa de vineri se va supune votului consilierilor locali documentaţia de concesionare a canalului vechi, dar a precizat că se va organiza o licitaţie transparentă la care vor participa minim trei ofertanţi. „Sunt numai minciuni. Este imposibil ca Marian Butnaru să-şi organizeze o licitaţie. Cei de la PDL ar vrea să nu fac nimic în acest oraş, astfel încât să mă critice la următoarele alegeri", a afirmat Marian Iordache. Edilul a adăugat că este în interesul oraşului să fie concesionat acest canal, cu destinaţia de baltă pentru pescuit sportiv, având în vedere că acum pe această întindere de apă se braconează.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CARLA 14 Oct, 2010 00:39 HOTULE,INCA UN CADOU PENTRU CELEBRUL MOCANGIU BUTNARU?!SA ITI FIE RUSINE!