Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L „Intre scoala romaneasca si cea de samba, Mazare o alege pe cea din urma"

ro

20 Mar, 2010 01:59 1686 Marime text
cap_2.jpgDemocrat-liberalii constănţeni protestează împotriva deciziei administraţiei locale, condusă de Radu Mazăre, de a tăia subvenţia studenţilor pentru transportul în comun.

„PD-L Constanţa dezaprobă hotărârea Consiliului Local Municipal Constanţa de a tăia studenţilor subvenţia de 50% din costul abonamentelor lunare pe mijloacele de transport în comun. Este o decizie pripită, lipsită de orice justificare practică, semnată probabil pe genunchi în aeroport, între două călătorii în Brazilia, de un primar care a pierdut contactul cu cetăţenii", se arată într-un comunicat de presă al PD-L Constanţa.

Democrat-liberalii constănţeni sunt nemulţumiţi de decizia autorităţii locale constănţene, în contextul în care facilităţile acordate studenţilor şi pensionarilor în muzee, teatre şi pe transportul public urban sunt întâlnite în toate marile oraşe din România. „Dacă un oraş cu atâta potenţial economic cum este Constanţa a ajuns să depindă financiar de economiile nesemnificative făcute prin tăierea subvenţiei pentru studenţi, atunci este cazul ca administraţia PSD - Mazăre să iasă în public şi să îşi recunoască falimentul", mai spun pedeliştii constănţeni.

Organizaţia judeţeană a PD-L Constanţa îi cere lui Radu Mazăre „să renunţe la a face economii bugetare pe socoteala studenţilor şi să reducă alte cheltuieli, cum ar fi cele destinate aducerii periodice în Constanţa a unor trupe de samba de mâna a treia". „România trebuie să sprijine tinerii cu studii superioare, nu să finanţeze fantezii de Rio de Janeiro. Păcat că între şcoala românească şi şcoala de samba, primarul Radu Mazăre o alege, fără ezitare, pe cea din urmă", mai adaugă în încheiere, reprezentanţii PD-L Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • student 21 Mar, 2010 00:06 sa ii fie rusine nesimtitului ala de mazare dupa ce ca studenti au o viatza asa cum o mai au le mai taie si din reduceri ...o sa isi cumpere studenti abonament intreg cand so duce mazare pe jos la primarie. Firar mazarea masi a draq