Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L Costinesti, pentru o plaja mai curata

ro

25 May, 2009 03:19 2267 Marime text
Organizaţia locală PD-L Costineşti a demarat sâmbătă, 23 mai, o acţiune de ecologizare a plajei.
Democrat-liberalii din Costineşti au început activitatea din zona „Zece steaguri" în jurul orei opt. Potrivit primarului Traian Cristea, s-a preferat o oră mai matinală, pentru ca oamenii să poată strânge gunoaiele pe răcoare. Pedeliştii au iniţiat această acţiune pentru a da un exemplu turiştilor şi locuitorilor, dorind în acest mod să transmită un mesaj ca cei care vin să se bucure de soare să păstreze plaja curată şi să depoziteze ambalajele şi resturile de mâncare în coşurile de gunoi special amenajate. Potrivit reprezentanţilor PD-L Costineşti, nu este nici prima, nici ultima acţiune ecologică pe care o demarează în localitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mircea 25 Jun, 2009 09:12 Acum ti se mai pare curat pe plaja?Ti se pare ca se dezvolta mai bine Costinestiul acum?Tiganiile de tarabe de langa lac ti se par mai interesante?
  • nicu raiciu 25 May, 2009 05:19 Papagalii astia condusi de Cristea imi fac si curat pe plaja? Cata ipocrizie si pe nea Traian asta, chiar nu-si da sema ca localitatea a ramas in urma datorita lui, ba inapoiatule, ai distrus Costinestiul si tot ceea ce era el odata.