Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul lui Geoană va avea candidaţi proprii la alegerile din 2016 „Nu exclud o candidatură la Primăria Constanţa“

ro

07 Jul, 2015 00:00 3554 Marime text
Partidul Social Românesc (PSRO), lansat, la Constanţa, în luna aprilie a acestui an, va avea propriii candidaţi la proximele alegeri locale. „Cu siguranţă vom avea candidaţi proprii pentru Primăria Constanţa, pentru Consiliul Local Constanţa, dar şi pentru alte primării din judeţ“, susţine Virgil Senopol, liderul Organizaţiei Judeţene a PSRO Constanţa. Acesta a declarat însă că, deocamdată, PSRO este încă în faza de construcţie în judeţul Constanţa. Mai exact, până la acest moment, PSRO a reuşit să înfiinţeze organizaţii locale doar în 35 dintre cele 70 de localităţi din judeţ. „Obiectivul meu principal este dezvoltarea PSRO Constanţa. Nu avem impus de la centru un termen limită pentru stabilirea candidaturilor pentru alegerile de la anul, dar ne-am stabilit noi un termen intern, anume sfârşitul lunii iulie“, a precizat Senopol.

În ceea ce priveşte numele unor posibili aspiranţi la mandatul de primar al municipiului Constanţa, Virgil Senopol a declarat că încă se discută pe acest subiect, dar că ar fi totuşi vehiculate nişte nume. Evident, liderul PSRO Constanţa nu a dorit să nominalizeze. „Eu sunt foarte selectiv. Avem mai multe propuneri, dar suntem încă în stadiul de discuţii. În principiu, candidaţii PSRO vor fi oameni care nu au mai făcut politică“, a menţionat preşedintele PSRO Constanţa, el însuşi aflat încă în faza de pionierat politic. Întrebat dacă ia în calcul o candidatură pentru mandatul de edil-şef al Constanţei, în 2016, Senopol a mărturisit: „Nu exclud o candidatură la Primăria Constanţa. Dar nu am stat să mă gândesc efectiv. Oricum, e o responsabilitate foarte mare“.

Amintim însă că, la Constanţa, PSRO nu are niciun membru cu notorietate. Se bucură însă de un parlamentar, în persoana deputatului Andrei Răzvan Condurăţeanu, care, deşi se află la primul mandat în Parlament, este deja în al treilea partid politic, după ce a trecut prin PP-DD şi UNPR. Nu mai puţin important, la conferinţa de lansare a PSRO Constanţa au fost prezenţi, alături de senatorul Mircea Geoană, fondator al partidului, şi de Virgil Senopol, o serie de alţi membri care au recunoscut senin că până la a fi membri ai PSRO au trecut deja prin alte două partide.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii