Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partenera lui Zgabercea a lasat Fondul Proprietatea fara jumatate de milion

ro

15 Jan, 2010 02:04 3980 Marime text

daniela_lulache.jpgDaniela Lulache, fostul director general al Fondului Proprietatea a încasat anul trecut, potrivit www.money.ro, un salariu plus bonusuri şi compensaţii de 1,87 de milioane de lei sau aproape o jumătate de milion de euro, conform declaraţiei de avere publicate pe site-ul Fondului Proprietatea.

Daniela Lulache a fost demisă de la conducerea Fondului la sfârşitul lunii decembrie. Aceasta este o apropiată, cel puţin din punct de vedere al afacerilor, a lui Cristian Zgabercea, mare şmecher la Consiliul Judeţean. Zgabercea apare asociat în patru societăţi: Vlasercris Company SRL, Iz Studio SRL, Anna Comrom SRL şi Marinetechnology SRL. În SC Vlasercris Company SRL este asociat cu Cristian şi Daniela Lulache. Însă, cel care se ocupă de organizarea Festivalului de la Mamaia mai împarte cu Cristian Lulache şi părţile sociale ale SC Anna Comrom SRL. Daniela Lulache mai este implicată în SC TAS - Turism Agrement Servicii, Travel Solutions, IZ Prod Com şi LCS Curier (în ultimele două împreună cu soţul său).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 19 Oct, 2010 02:43 PE CAND INCEPE SI CERCETAREA DNA PENTRU DANIELA LULACHE.EI SI CEI CA EI TREBUIE SA DEA TOTI BANII FURATI INAPOI-ESTE OARE CINEVA IN STARE SA-I DETERMINE?...
  • sef 17 Jan, 2010 21:58 Ptiu..ptiu..cine e zgabercea??...un tavalit printre cabluri si noroaie la tvr ca ajutor incarcator decoruri...revolutia la ajutat sa se infiltreze cu obraznicie si nesimtire acolo unde este acum...un evadat sa-si ascunda urma din bucuresti la constanta...cate clase ai mai zbarcea??