Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panou electoral închis în curtea primăriei

ro

10 Nov, 2008 22:33 844 Marime text

Ieri, Metin Cerchez, candidat independent în Colegiul 3, la Camera Deputaţilor, a depus, la Biroul Electoral Judeţean, o contestaţie prin care reclamă faptul că în 90% din localităţile din judeţ există doar afişe PSD.

În conţinutul plângerii se mai aduce la cunoştinţă faptul că, duminică, 9 noiembrie, în localitatea Mircea Vodă, un grup de zece persoane din partea PSD, care se deplasa pe raza teritorială a comunei, cu un microbuz aparţinând Ministerului Educaţiei, l-a ameninţat cu bătaia pe Metin Cerchez, în cazul în care va îndrăzni să-şi lipească propriile afişe pe vreun panou ori stâlp. Candidatul a mai evidenţiat că, în localitatea Dunăreni, panoul electoral existent se află în curtea primăriei, iar singurele afişe lipite sunt cele ale PSD-ului. Mai mult, poarta instituţiei este închisă cu lacătul, astfel încât niciun alt candidat nu-şi poate expune afişele.
Potrivit informaţiilor furnizate de la Biroul Electoral Judeţean, contestaţia a fost înaintată spre soluţionare Inspectoratului de Poliţie Judeţean, în vederea cercetării celor transmise, conţinutul plângerii nefiind de competenţa BEJ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii