Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz - „Nu vreau ca în PMP să adie vântul dinspre PSD Constanţa“

ro

07 Mar, 2015 00:00 2891 Marime text
Tensiunile interne agită apele PMP în judeţul Constanţa. Asta pentru că între unii dintre liderii organizaţiilor din teritoriu şi preşedintele Organizaţiei Judeţene, Claudiu Palaz, există majore divergenţe de opinie. De data aceasta, este vorba despre Organizaţia PMP Medgidia, a cărei conducere a fost demisă de Claudiu Palaz în urmă cu câteva zile. Potrivit explicaţiilor preşedintelui Organizaţiei Judeţene, în conducerea organizaţiei de la Medgidia a identificat persoane care ar fi angajate la firme apropiate echipei Mazăre-Constantinescu.

În urma măsurilor luate de liderul PMP Constanţa, PMP Medgidia a dat, ieri, publicităţii un comunicat de presă în care critică dur politica dusă de Palaz, politică pe care o consideră ca fiind dictatorială. În acelaşi comunicat se menţionează: „Până la finele acestei săptămâni, membrilor fostului Consiliu Executiv Local al PMP Medgidia, demisionari din partid, li se vor alătura cel puţin 90% dintre colegii din organizaţia locală, care sunt decişi să părăsească în bloc un partid în care respectul pentru oameni a devenit un concept gol de conţinut şi a fost înlocuit de dictatura personală a preşedintelui Organizaţiei Judeţene, Claudiu Palaz“.

Liderul PMP Constanţa contrazice însă criticile care i se aduc şi explică faptul că aceste tensiuni au la bază mai multe probleme. Una dintre acestea ar fi că, la cele mai recente alegeri prezidenţiale, PMP Medgidia a susţinut candidatura lui Klaus Iohannis în turul II. Alta ar fi, apoi, aşa cum am menţionat deja, faptul că membri ai conducerii deja demise a PMP Medgidia ar fi angajaţi ai unor societăţi din sfera Mazăre-Constantinescu: „Nu vreau ca în PMP să adie vântul dinspre PSD Constanţa, nici măcar o adiere“, a subliniat Palaz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii