Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz îl acuză pe Nicuşor că îi leagă numele de afaceri cu statul

ro

21 Apr, 2012 00:47 2118 Marime text
03_Palaz_Nicusor.jpgPrefectul Claudiu Palaz a dat vineri publicităţii un punct de vedere referitor la informaţiile apărute în presa locală şi centrală, informaţii conform cărora reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa ar fi implicat într-o afacere cu statul. Palaz precizează: „Tot acest scenariu pornit de la o afacere absolut legală făcută de tatăl meu a demarat de la plângerea pe care Nicuşor Constantinescu, probabil temându-se de o potenţială candidatură a mea la şefia Consiliului Judeţean Constanţa, a depus-o în urmă cu două săptămâni la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa". Prefectul judeţului Constanţa subliniază în continuare că tatăl său nu a încheiat nicio afacere cu statul, „ci a fost strict o tranzacţie între persoane fizice, efectuată în anul 2008, pe mandatul liberalilor, actualii parteneri de coaliţie ai PSD-ului, când la şefia Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa se afla Constantin Matei".

Claudiu Palaz a declarat că Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJC, „încearcă să lege forţat" numele său de tot felul de afaceri. În opinia reprezentantului Guvernului în teritoriu la Constanţa, „povestea este evident trasă de păr şi răstălmăcită în mod voit". În plus, Palaz consideră că acest „joc al USL" este „pus în funcţiune nu întâmplător tocmai acum, înainte de alegeri, când caută să iasă pe piaţă cu astfel de aberaţii împotriva reprezentanţilor coaliţiei de guvernare". În final, prefectul Claudiu Palaz ţine să menţioneze: „Am spus-o şi o repet, insinuările şi încercarea forţată de a lega numele meu de orice afacere cu statul sunt dirijate de cei care se tem de posibila mea candidatură".

Menţionăm că am încercat să aflăm şi opinia preşedintelului Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, referitoare la criticile pe care i le aduce prefectul. Mai marele CJC nu ne-a oferit însă un punct de vedere. În eventualitatea în care Nicuşor Constantinescu va transmite totuşi un răspuns, acesta va fi publicat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii