Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pagubitii Vectra, curtati de partide

ro

21 Sep, 2009 03:15 1318 Marime text

vectra_construct_26.jpgDupă ce s-au constituit într-o asociaţie a păgubiţilor, au organizat un miting în faţa sediului Vectra Construct, iar prima adunare a creditorilor firmei nu a întrunit toate condiţiile legale, beneficiarii locuinţelor au trimis către toate autorităţile din judeţ, politice sau nu, un mesaj de solidaritate

Situaţia sutelor de beneficiari ai locuinţelor ridicate de grupul de firme Vectra este deja de notorietate în plan local.

După ce scrisorile deschise expediate pe adresa Primăriei, către primarul Radu Mazăre, au rămas fără răspuns, la sfârşitul săptămânii trecute, membrii asociaţiei au trimis scrisori prin care solicită sprijinul reprezentanţilor tuturor partidelor politice din prim planul politicii constănţene. Surprinzător, la doar o zi după expedierea mesajului, senatorul liberal Puiu Haşotti şi-a manifestat, în numele partidului pe care îl reprezintă, sprijinul pentru orice problemă la care acesta, împreună cu formaţiunea sa, ar putea contribui. „Nu ne aşteptam să primim semnale pozitive de la partidele politice, iar acestea să reacţioneze atât de repede. Cu atât mai mult din partea unui reprezentant al unui partid politic care nu este la putere în Constanţa", a susţinut unul dintre păgubiţii Vectra. Acesta s-a declarat încântat de debutul acţiunii, chiar dacă lucrările la blocurile aparţinând grupului Vectra sunt îngheţate. „De săptămâna trecută, când ne-am adunat la obişnuita întâlnire din fiecare duminică, nimic nu este mişcat. Sperăm ca cei pe care i-am contactat să ne poată ajuta în vreun fel", a mai adăugat păgubitul. Pe lista expeditorilor mesajului de solidaritate se află social-democraţii şi democrat-liberalii de la nivel judeţean şi municipal, prefectul Liviu Tit-Brăiloiu, dar şi reprezentanţii constănţeni în Guvern.

Membrii Asociaţiei Păgubiţilor au tras din nou un semnal de alarmă către toţi cei păcăliţi de Vectra să se prezinte joi, 24 septembrie, la Adunarea Creditorilor de la sediul SC Vectra Construct, din strada Celulozei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii