Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pagubitii Vectra Construct fac pasi mici, dar siguri

ro

13 Jul, 2009 01:53 1814 Marime text
Cel puţin aşa sunt de părere cei care au participat şi ieri la întâlnirea deja obişnuintă, din faţa unei vile aflate în construcţie, din zona Energia - Baba Novac. 

Câteva zeci de persoane care ar fi trebuit să-şi primească imobilele construite de Vectra Construct au demarat, în urmă cu mai bine de o lună, o acţiune prin care speră să-şi recupereze investiţia, după ce firma a intrat în procedură de insolvenţă. În urma celor patru reuniuni, s-a decis înfiinţarea unei asociaţii care să reprezinte interesele celor câteva zeci de persoane păgubite şi înşelate de societatea în cauză, zilele următoare aşteptându-se de la Tribunalul Bucureşti decizia de rezervare a denumirii asociaţiei. La întâlnirea de ieri a fost stabilit un consiliu de administraţie al viitoarei asociaţii, s-a ales secretarul şi preşedintele.  

Între timp, de la precedenta întâlnire, o parte dintre cei care îşi aşteaptă apartamentele, ajunşi la limita puterilor, au mers la sediul administratorului judiciar care se ocupă de soluţionarea cazului „Vectra Construct" şi au încercat să obţină informaţii noi în legătură cu stadiul actual al societăţii. „Nu ne-a spus nimic clar, s-au făcut unele promisiuni, însă nimic mai mult", ne-a declarat unul dintre păgubiţi. Cât despre continuarea lucrărilor la imobilele din zonă, nimic deosebit faţă de săptămâna trecută. Utilajele sunt tot la locul lor, ca şi în urmă cu şapte zile, iar paznicul are grijă de aceiaşi pereţi goi.

Chiar dacă situaţia este una extrem de complicată, cei care au dat zeci de mii de euro pentru a-şi cumpăra o locuinţă într-un bloc nou sunt siguri că până la urmă li se va da câştig de cauză. „Suntem convinşi că vom reuşi într-un final", a evidenţiat unul dintre păgubiţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii