Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Osman Fedbi, reconfirmat lider al UDTR

ro

20 Sep, 2010 02:54 1599 Marime text
Fostul lider al Uniunii Democrate Turce din România, Osman Fedbi, a fost desemnat, în cadrul Conferinţei Naţionale a UDTR desfăşurate în week-end la malul mării, să reprezinte formaţiunea şi în următorii patru ani.

Pe lângă preşedinte au mai fost reconfirmaţi în funcţie şi prim-vicepreşedintele dr. Iusein Gemal şi secretarul general prof. Ervin Ibraim.

Preşedintele Osman Fedbi a absolvit cursurile Facultăţii de Îmbunătăţiri Funciare din cadrul Universităţii Constanţa în anul 1983, a fost deputat în Parlamentul României în perioada 1996 - 2000 şi a deţinut funcţia de preşedinte al UDTR între anii 1994 - 1997 şi din 2004 până în prezent. Iusein Gemal este de profesie medic şi ocupă funcţia de prim-vicepreşedinte în cadrul Uniunii din anul 2006. Ervin Ibraim este profesor şi deţine funcţia de secretar general al UDTR din 2006.

Printre cei 144 de delegaţi prezenţi la Conferinţă s-au aflat subsecretarul de stat din cadrul Departamentului pentru Relaţii Interetnice, Sali Negiat, consulul general al Republicii Turcia la Constanţa, Fusun Aramaz şi inspectorul eparhial Musledin Revin, din partea Muftiatului Cultului Musulman din România. Sali Negiat a prezentat mesajul secretarului de stat în cadrul DRI, Attila Marko, transmis cu prilejul Conferinţei Naţionale a UDTR.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii