Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Onaca, fost consilier prezidenţial, unicul candidat la funcţia de secretar general „Vin în PMP pentru ca acest partid să conteze“

ro

07 Feb, 2015 00:00 2656 Marime text
Membrii PMP se reunesc, duminică, în cadrul unui congres în care îşi vor alege un nou preşedinte. La eveniment a fost invitat şi fostul preşedinte Traian Băsescu, a cărui prezenţă însă nu este încă sigură.
Candidat la conducerea PMP este deputatul de Diaspora Eugen Tomac, care a depus moţiunea „România implicată - PMP partidul schimbării“. Tomac este singurul aspirant la şefia partidului şi va face echipă cu europarlamentarul Siegfried Mureşan, care va candida pentru funcţia de vicepreşedinte.

Pentru o funcţie în conducerea centrală a partidului candidează şi constănţeanul Dorel Onaca, fost consilier prezidenţial al fostului preşedinte Traian Băsescu. Este vorba despre funcţia de secretar general al PMP, iar candidatura lui Onaca vine după ce, potrivit declaraţiilor sale, vreme de şapte ani, nu a mai activat politic. „Vin în PMP pentru ca acest partid să conteze pe scena politică, iar pentru ca un partid să conteze, el are nevoie de o structură organizatorică, de o echipă“, a declarat Onaca. Totodată, fostul consilier de stat a menţionat că „PMP va fi un partid popular adevărat, în care foarte mult vor conta omul şi organizaţiile locale“. Nu mai puţin important, Onaca a declarat că „ţinta PMP este ca, până la alegerile din 2016, să aibă mai mulţi membri decât oricare alt partid din România“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii