Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul lui Chirilă, Dumitru Nancu, pierde nominalizarea?! Corbu a acceptat să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean

ro

24 Apr, 2012 00:00 3003 Marime text

GheorghitaCorbucjc-GheorghitaCorbu02.jpgPrezentat în ultimul Biroul Permanent Judeţean al PDL ca cea mai viabilă variantă de candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, democrat-liberalul Dumitru Nancu, vicepreşedintele Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor pentru IMM-uri, s-a culcat candidat şi s-a trezit concurat de colegul său, Gheorghiţă Corbu, fost director SAPARD în perioada 2004 - 2005.

Corbu a declarat că „săptămâna trecută a fost sunat de preşedintele PDL Constanţa, care i-a propus să candideze la Consiliul Judeţean, iar acesta a cerut răgaz până duminică la ora 18.00 pentru a da un răspuns concret vizavi de candidatură, lucru care s-a şi întâmplat, de altfel", a povestit Corbu. Secretarul general al organizaţiei municipale a PDL susţine că, înainte de a accepta candidatura, s-a sfătuit cu membri de partid, cu primari şi cu parlamentarii partidului. Neoficial, Corbu este propunerea primarilor PDL în disperare de cauză, având în vedere timpul extrem de scurt rămas la dispoziţie până la alegerile locale. Gheorghiţă Corbu a declarat că, dacă îi va fi validată candidatura, doreşte ca lista de consilieri alături de care va intra în alegeri să cuprindă reprezentanţi din toate organizaţiile importante ale judeţului. „Nu mi se pare normal ca Mangalia, Năvodari, Medgidia sau Cernavodă să nu aibă reprezentanţi printre consilierii judeţeni. Este adevărat că organizaţia municipală este cea mai mare, dar aleşii judeţeni nu trebuie să provină doar din rândurile ei", susţine Corbu. O decizie definitivă pentru desemnarea candidatului PDL la Consiliul Judeţean va fi luată în această săptămână.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Senol Zevri 24 Apr, 2012 17:06 Gheorghita, cand ai venit in PD de la PSD, clamai ca nu te intereseaza nici un post, ci doar vrei sa contribui la edificarea unui proiect politic! De atunci, nu a fost post "scos pe piata" pe care tu sa nu-l pretinzi, bineinteles, dupa un anume "ragaz" si consultari cu colegii, ca sa fie bine pentru partid! Multa bafta, ca meriti din plin!