Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu se stabilesc target-uri personale“ Ce spune senatorul Chiru despre candidatura sa independentă pentru Primăria Constanţa

ro

25 Apr, 2015 00:00 3197 Marime text
Aşa cum era de aşteptat, în perspectiva proximelor alegeri locale se vehiculează o serie de nume de potenţiali candidaţi, de scenarii şi ipoteze, zvonuri şi informaţii contradictorii. Mai nou, numele senatorului liberal Gigi Chiru este pomenit în contextul unei candidaturi independente pentru Primăria municipiului Constanţa. Asta, probabil, şi ca urmare a faptului că parlamentarul nu s-ar fi resemnat după înfrângerea suferită la alegerile locale din 2012 în faţa social-democratului Radu Mazăre, acum primar suspendat al Constanţei, dar şi ca urmare a suspendării sale din partid.

Amintim, în acest sens, că Gigi Chiru s-a autosuspendat, pe data de 30 martie, din funcţia de copreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, din cauza problemelor pe care le are în instanţă. „Am decis să mă suspend temporar din toate funcţiile deţinute în PNL, pentru că nu doresc ca situaţia mea juridică să afecteze activitatea şi imaginea organizaţiei în care am investit muncă şi suflet“, a mărturisit Chiru. Copreşedintele autosuspendat al PNL Constanţa şi-a asigurat colegii, dar şi pe constănţeni, de faptul că nu se va opri din ceea ce el numeşte lupta pentru municipiul Constanţa. „Îi asigur că voi fi în continuare activ şi consecvent, ca până acum. Mandatul de parlamentar şi votul de încredere al constănţenilor mă obligă să le apăr interesele în Parlamentul României, să merg mai departe, să lupt pentru oraşul nostru, pentru ca, în final, Constanţa să nu mai fie o corabie în derivă“, a adăugat parlamentarul constănţean. Senatorul Chiru a fost condamnat cu suspendare într-un dosar de mită electorală, dar decizia instanţei nu este definitivă.

Ce spune însă Gigi Chiru, copreşedintele autosuspendat al PNL Constanţa, despre această posibilă candidatură? „Exclus!“, este prima reacţie a senatorului. „Nu se stabilesc target-uri personale, ci target-uri de partid. Iar eu îmi doresc ca PNL să câştige Primăria Constanţa, Consiliul Judeţean şi cât mai multe primării. Mai exact, vreau ca PNL să câştige tot ce se poate câştiga în judeţul Constanţa“, a subliniat Gigi Chiru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii