Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu ia în calcul renunţarea la funcţia de lider al PSD Constanţa Mazăre - „De ce să demisionez? Sunt nevinovat”

ro

19 Dec, 2014 00:00 2686 Marime text


Premierul Victor Ponta, liderul PSD, a declarat, la începutul acestei săptămâni, că în viitorul statut al partidului - statut ce urmează a fi aprobat la congresul din primăvară - se impun măsuri foarte clare care să arate că npersoanele acuzate de fapte de corupţie nu sunt protejate. Ponta a menţionat că, în lunile care urmează, toate organizaţiile PSD din ţară îşi vor face analizele necesare, dar şi schimbările care se cer.


Ieri, primarul municipiului Constanţa a fost întrebat dacă ia în calcul o demisie de la conducerea PSD Constanţa, în virtutea noului statut al PSD şi a ideii de reformare a partidului. „De ce să demisionez ? Nu mi-a propus. Fiecare are dreptul să facă propuneri în viață, e democrație. Eu sunt anchetat de zece ani, de când a venit Băsescu, mi s-a deschis dosar, de zece ani... Dacă de zece ani orașul merge, lumea mă votează, ce mă interesează pe mine propunerile unuia sau altuia?!? Propunerea este la vot”, a menţionat primarul Constanţei.

În acelaşi context, Mazăre a adăugat: „Ei m-au ales primar, ei m-au ales șef de partid? Nu m-au ales nici primar, nici șef de partid, de zece ani de zile sunt anchetat, populația văd că m-a ales de trei ori, a fost mulțumită, Poate nu o să mai fie mulțumită peste doi ani, la alegeri, este o altă discuție, fiecare propune în partid, își dă cu părerea, e normal, e un organism viu. Sunt nevinovat, funcționează prezumția de nevinovăție”, a mai afirmat şeful municipalităţii constănţene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii