Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul prefect face o analiză a tragediei de pe Siutghiol Ion Constantin - „Vă asigur de transparenţa acestei instituţii pe perioada mandatului meu“

ro

31 Jan, 2015 00:00 3083 Marime text
Ion Constantin, noul prefect al judeţului Constanţa, a susţinut, ieri, prima conferinţă de presă din mandatul său. Constantin a fost numit în această funcţie pe data de 21 ianuarie, prin Hotărârea de Guvern 29/2015. Noul reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa este numit prin detaşare de la conducerea Direcţiei Publice Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Constanţa, pentru o perioadă de şase luni.

Potrivit propriilor declaraţii, Ion Constantin lucrează în administraţia publică din 2001, atunci când încă nu terminase studiile superioare. Astfel, a activat în Primăria Constanţa, în Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat şi în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

În ceea ce priveşte noua sa funcţie, Constantin a mărturisit că speră să îşi îndeplinească atribuţiile specifice cu eficienţă, „în cadrul legal, cu transparenţă“: „Vă asigur de transparenţa acestei instituţii pe perioada mandatului meu“, a declarat noul prefect al judeţului Constanţa.

Întrebat dacă a analizat modul în care Radu Volcinschi, fostul prefect al judeţului Constanţa, a gestionat situaţia în cazul tragediei aviatice de pe Lacul Siutghiol, Ion Constantin a precizat: „Am făcut o analiză. Nu am definitivat-o. Sunt în curs de a identifica problemele care au fost acolo, pentru a nu se mai întâmpla astfel de tragedii.“

Ion Constantin a declarat şi că în cursul zilei de ieri a condus prima şedinţă a Colegiului Prefectural din mandatul său, eveniment la care au participat toţi reprezentanţii instituţiilor deconcentrate din judeţ. „În funcţie de programul pe care-l vom stabili cu dumnealor (n.r. cu directorii instituţiilor deconcentrate), vom prioritiza fiecare problemă“, a menţionat prefectul.

Nu mai puţin important, Ion Constantin a prezentat şi noul purtător de cuvânt al Prefecturii Constanţa, în persoana Monicăi Jucan, fost prezentator de ştiri la TV Neptun şi, de asemenea, fost consilier în Consiliul Local Municipal Constanţa.
 
PSD şi-a impus omul:
Ion Constantin, noul prefect al Constanţei, asociat în firma care i-a atras lui Cristinel Dragomir problemele cu ANI (documente)


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii