Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi structuri de conducere pentru organizaţiile PNL din judeţ

ro

30 Jun, 2015 00:00 1471 Marime text
După ce au depăşit mai multe termene-limită pentru constituirea Comitetelor Executive în fiecare organizaţie PNL din judeţul Constanţa, finalul lunii iunie îi surprinde pe liberalii tomitani încă în proceduri de organizare. Asta pentru că şi la momentul actual există filiale în care noua structură de conducere nu a fost pusă la punct. Reamintim că este vorba despre aşa-numitul Comitet Executiv, cea mai nouă formă de conducere la nivel teritorial, a cărei înfiinţare a fost aprobată, la sfârşitul lunii ianuarie, în cadrul Consiliului Naţional al PNL.

După ce, la finalul acestei luni, au fost constituite CEx-urile în organizaţiile PNL Mereni, PNL Chirnogeni, PNL Ciocârlia şi PNL Negru Vodă, săptămâna aceasta va veni rândul stabilirii structurilor de conducere din filialele PNL Limanu, 23 August, Albeşti, Agigea, Târguşor şi Grădina.

De departe însă cea mai importantă organizaţie liberală în care echipa de conducere se impune a fi pusă la punct după fuziunea dintre PDL şi PNL este cea din Medgidia. În ce priveşte această filială, tensiunile puternice dintre vechii democrat-liberali şi liberalii cu tradiţie sunt de notorietate. Din cauza acestor divergenţe de opinie, noua structură de conducere nu este nici până astăzi bătută în cuie, dar, potrivit unor surse, recent, Dumitru Moinescu şi Marian Iordache, cei doi vicepreşedinţi ai organizaţiei, ar fi ajuns, se pare, la un numitor comun, astfel că şi PNL Medgidia va avea, cât de curând, un CEx statutar.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii