Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicusor vrea serviciu de evidenta a persoanei la Agigea, iar la Valu nu

ro

18 Feb, 2010 03:45 1108 Marime text
Printre proiectele supuse ieri, votului consilierilor judeţeni s-a numărat şi cel privind modificarea arondării Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Techirghiol, prin înfiinţarea unei structuri similare în comuna Agigea.

Înainte de supunerea la vot a proiectului, consilierul judeţean PD-L Adrian Gheorghiţă, a luat cuvântul, întrebându-l pe preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, de ce a refuzat, în cadrul unei şedinţe anterioare, supunerea la vot a înfiinţării unui serviciu similar în comuna Valu lui Traian. „La momentul acela aţi spus că nu este oportună înfiinţarea unui serviciu de evidenţă a persoanelor în comuna Valu lui Traian", i-a reamintit Gheorghiţă lui Constantinescu. Iar răspunsul şefului CJC a fost: „Aşa am considerat atunci, că nu este oportun", şi a supus la vot proiectului. De precizat că democrat-liberalii au votat pentru înfiinţarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor la Agigea.

Reamintim că în şedinţa din 16 martie 2009, şeful CJC, Nicuşor Constantinescu a refuzat introducerea pe ordinea de zi a proiectului privind înfiinţarea unui serviciu de evidenţă a persoanelor în comuna Valu lui Traian pe motiv că „Direcţia Publică Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor cheltuieşte şi aşa destul de multe fonduri".

Constantinescu a fost de neînduplecat deşi consilierul Gheorghiţă a arătat că înfiinţarea acestui serviciu în Valu lui Traian este absolut necesară, întrucât locuitorii comunei sunt arondaţi serviciului de evidenţă a persoanelor din oraşul Murfatlar, care se supraaglomerează în permanenţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii