Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Dan va candida pentru funcţia de preşedinte al USR

ro

15 Jan, 2017 15:58 1756 Marime text
Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat, astăzi, la Sibiu, că primul congres al partidului va avea loc la Cluj-Napoca, „fie în martie, fie în mai”, data exactă urmând să fie stabilită până la sfârşitul acestei luni, iar el „fără îndoială” va candida pentru funcţia de preşedinte, informează România TV.

Aproximativ patru sute de membrii ai USR s-au reunit, duminică, la Sibiu, unde au participat la prima Conferinţă Naţională a formaţiunii.

La final, liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat, într-o conferinţă de presă, că primul congres al partidului va avea loc la Cluj-Napoca, "fie în martie, fie în mai".

”S-a discutat cea mai echitabilă normă de reprezentare la congres pentru că deja suntem prea mari pentru a face o adunare generală şi s-a discutat foarte mult despre îmbunătăţirile pe care trebuie să le aducem la Statut”, a spus Nicuşor Dan, conform România TV.

El a precizat că până la sfârşitul lunii ianuarie se va stabili data exactă congresului, astfel încât toate pregătirile să fie făcute din timp.

Răspunzând unei întrebări privind candidatura sa la conducerea partidului, Nicuşor Dan a răspuns: ”Fără îndoială, voi candida pentru funcţia de preşedinte”.


Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii