Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu strânge rândurile la partid Radu Volcinschi, desemnat reprezentantul USL în Biroul Electoral Judeţean

ro

24 Apr, 2012 00:00 1344 Marime text

Biroul Judeţean al PSD Constanţa, condus de Nicuşor Constantinescu, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene, s-a reunit ieri după-amiază la sediul partidului de pe bulevardul Mircea cel Bătrân într-o şedinţă pregătitoare pentru alegerile locale.

Surse din organizaţie susţin că ieri ar fi urmat să fie bătuţi în cuie toţi candidaţii pentru primăriile din judeţ, inclusiv în localităţile în care situaţia este una delicată. Desemnarea candidatului pentru municipiul Medgidia rămâne o problemă pentru organizaţia PSD, care nu s-a decis încă între preşedintele organizaţiei din localitate, în persoana Luminiţei Vlădescu, şi fostul primar Mircea Pintilie, care este dorit de anumiţi social-democraţi în postura de candidat.

Prim-vicepreşedintele PSD a refuzat să dea detalii despre ordinea de zi a şedinţei şi a precizat doar că „s-a intrat în linie dreaptă cu pregătirea campaniei electorale şi este doar o întâlnire de lucru, aşa cum au fost şi cele din săptămâna anterioară". Niciun detaliu legat de candidaturile la primăriile din judeţ.

Până se va tranşa într-un sens sau altul situaţia Medgidiei, social-democraţii s-au decis şi au comunicat mai departe confraţilor de la PNL numele reprezentantului Uniunii Social Liberale în Biroul Electoral Judeţean. Acesta este Radu Volcinschi, şef al Direcţiei Generale de Administraţie Publică şi Juridică din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa. Acesta a făcut parte, alături de Laurenţiu Marin, şi din Biroul Electoral Judeţean al referendumului privind reorganizarea teritorială organizat de CJC. Totodată, trezorier al campaniei electorale este vicepreşedintele Cristian Darie. În schimb, potrivit preşedintelui filialei municipale, Lucian Băluţ organizaţia municipală nu a convenit deocamdată cu liberalii numele celui care va supraveghea alegerile locale din partea USL în Biroul Electoral Municipal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii