Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, aşteptat la şedinţă PSD Constanţa îşi stabileşte astăzi calendarul alegerilor interne

ro

15 May, 2015 00:00 2503 Marime text

Social-democraţii constănţeni se reunesc astăzi, de la ora 13.30, în cadrul Comitetului Executiv Judeţean lărgit, context în care va fi validată, aşa cum prevede statutul partidului, noua conducere interimară a Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa. Amintim că, în urma deciziilor Biroului Permanent Judeţean al PSD Constanţa, medicul Cătălin Grasa a devenit vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, după demisia din această funcţie a senatorului Alexandru Mazăre, în vreme ce Luminiţa Vlădescu, liderul Organizaţiei PSD Medgidia, a devenit membru în BPJ al PSD Constanţa.

Tot în contextul evenimentului de azi vor fi stabilite calendarul alegerilor interne din PSD Constanţa şi norma de reprezentare la nivelul Conferinţei Judeţene. De asemenea, reamintim că, în toamna acestui an, în cadrul unei conferinţe judeţene, va fi aleasă noua conducere a PSD Constanţa la nivel de judeţ, conducere asigurată în prezent de senatorul Nicolae Moga.
În condiţiile în care lui Nicuşor Constantinescu i s-a înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, e de aşteptat ca la evenimentul PSD să participe şi el.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii