Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Nemirschi va sta intr-o locuinta de la RAAPPS

ro

07 Jan, 2009 01:56 1100 Marime text
Ministrul Mediului, constănţeanul Nicolae Nemirschi, va sta pe perioada mandatului într-o locuinţă de serviciu pusă la dispoziţie de RAAPPS.

Potrivit legii, pot beneficia de locuinţă de protocol, la cerere, dar cu plata chiriei, vicepreşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, miniştrii, miniştrii secretari de stat, preşedintele Curţii de Conturi, preşedintele Consiliului Legislativ şi Avocatul Poporului, pe durata exercitării funcţiei sau a mandatului.
Având în vedere faptul că nu deţine o locuinţă în Bucureşti, la fel ca alţi demnitari, era de aşteptat ca ministrul Mediului să solicite, în condiţiile legii, o locuinţă de protocol de la RAAPPS.
Consilierul ministrului Nicolae Nemirschi, Mihai Drăgan, ne-a declarat că şeful de la Mediu a făcut într-adevăr demersuri în acest sens. „Domnul ministru a solicitat o locuinţă de protocol şi urmează să se mute acolo cât de curând", a afirmat consilierul lui Nicolae Nemirschi.
Pentru un apartament de până la 60 de metri pătraţi, chiria este de 2,5 euro/mp, în timp ce pentru un apartament cu o suprafaţă între 60 şi 80 de metri pătraţi, chiria este de 3 euro/mp. Demnitarii care stau într-o locuinţă de 100 de metri pătraţi vor plăti 4 euro/mp, iar pentru o vilă de protocol, vor da 10 euro/mp.
Chiriaşii locuinţelor de protocol părăsesc locuinţele de protocol şi cele cu destinaţie de reşedinţă oficială în cel mult două luni de la data eliberării din funcţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii