Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Matei „Primăria Năvodari are conturile blocate"

ro

15 Sep, 2010 00:52 2506 Marime text

cap_5.jpgPrezent ieri la o emisiune la Radio Sky, primarul oraşului Năvodari a declarat că instituţia pe care o conduce trece printr-o situaţie mai delicată în acest moment, pentru că are conturile blocate. Vina aparţine fostului primar, Tudorel Calapod, care a semnat contractul de asfaltare a oraşului cu SC Condorii Sult SRL, pentru care au fost eliberate bilete la ordin pe care au scris „fără protest".

Navodari_Nicolae_Matei.jpgPractic, aşa cum explică edilul oraşului Năvodari, după ce firma care s-a angajat să asfalteze străzile oraşului a primit biletele de ordin, s-au făcut câteva adăugiri fără acordul Primăriei. „Suntem în proces cu ei (n.r. SC Condorii Sult SRL). Contractul a fost semnat de fostul primar, dar abia acum se judecă în instanţă cauza. Din acest motiv, a contractului semnat de fostul edil, Primăria are conturile blocate", a mai adăugat Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ... 15 Sep, 2010 19:49 Conturile blocate? Da vina pe Calapod cand nici el nu-i mai departe...O APA SI UN PAMANT AMANDOI!
  • ptr. d-l primar 15 Sep, 2010 13:02 D-le primar daca nu faceai investitiile f.f.f. proaste pentru care s-au cheltuit f.f.f. multi bani ( gen sensul giratoriu cu delfini de la intrare , leii acei oribili de la Casa de cultura si multe altele ) poate acum nu mai erai in imposibilitate de plata .