Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Crivineanu, viceprimar la Murfatlar

ro

17 Feb, 2009 01:09 1665 Marime text
criveteanu.jpgFostul primar al oraşului Murfatlar, Nicolae Crivineanu a fost desemnat să ocupe funcţia de viceprimar cu 12 voturi pentru şi cinci împotrivă. Ion Vlădoi, a cărui demitere din funcţie a avut loc în aceeaşi şedinţă de Consiliu Local din această seară, nu a participat la vot. 

Mai mult¸ la momentul în care consilierii au votat alegerea noului viceprimar, consilierii PNL au ieşit din sală, la sugestia liderului lor, Ion Vlădoi. După cum a explicat primarul Gheorghe Cojocaru (PD-L), fostul viceprimar le-a cerut colegilor liberali să nu participe la vot pentru a nu fi înfrânt prea dur. "A fost un gest de laşitate", a completat Cojocaru.

În legătură cu modalitatea în care primarul şi noul viceprimar desemnat vor colabora, Cojocaru s-a declarat încrezător¸ mai ales că ei au mai colaborat pe vremea când era viceprimar. "Sper să ne înţelegem şi să acţionăm în interesul oraşului şi fără probleme în Consiliul Local". De mâine noul viceprimar îşi va prelua atribuţiile care i-au revenit lui Vlădoi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii